Hoondert Overlay.png

Arjen Pattenier

“Hoondert Staalbouw is van begin tot eind aanwezig geweest bij het realiseren van ons eerste eigen bedrijfspand. Van de uitwerking van ideeën tot de gedetailleerde uitvoering. Het resultaat: We zitten nu in een mooi pand dat helemaal past bij de onderneming en het werk dat wij verrichten”, aldus Arjen Pattenier, eigenaar Gould Services.

Gould Services

Gould Services is vijf jaar geleden opgericht door Mattheo Rozemond en Arjen Pattenier. Het bedrijf voorziet klanten van een volledige service voor projecten binnen de offshore en heavy lifting. Het bedrijf wilde gevestigd zijn in Vlissingen. Om deze reden hadden zij een stuk grond gekocht in de binnenhaven op de Visserijkade. Het werk werd in eerste instantie gedaan vanuit verplaatsbare kantoorunits, maar Arjen en Mattheo waren het er al snel over eens dat er een vaste plek moest komen waar alles samenkomt. 

Zeeuwen onder elkaar

“De Offshore Service Base moest een plek worden waar alles samenkomt. Zo zijn wij niet de enige die in het pand zitten. Ook andere bedrijven binnen onze sector maken flexibel gebruik van kantoorruimte of binnen-buiten opslag. Zo is er 500m2 kantoorruimte, 700m2 beschikbaar voor binnenopslag en de mogelijkheid om klein onderhoud en reparaties uit te voeren en buiten is nog 2000m2 beschikbaar om spullen op te slaan. Het pand ligt aan een 180 meter lange kade.

Het is altijd extra leuk om als Zeeuws bedrijf met een ander Zeeuws bedrijf een project aan te gaan. Ondanks de vele aanbieders uit andere regio’s en zelfs andere landen is het prettig en vertrouwd om met lokale partners te werken.”

De samenwerking

“Het is best spannend geweest voor ons, omdat dit ons eerste nieuwbouwproject als jonge ondernemers was. Door een bijzonder professionele en prettige samenwerking kunnen wij door Hoondert terugkijken op een positieve samenwerking. Dit komt doordat we tijdens het gehele proces altijd een vast aanspreekpunt hadden, zowel contractueel als uitvoerend. Daarbij hadden we een duidelijke en ruime planning wat zorgde voor een stressvrije samenwerking.”

Hoondert blijft Hoondert

“In de tijd dat ons project gerealiseerd werd, maakte Hoondert een transitie door. Het familiebedrijf werd overgenomen door nieuwe investeerders. Van die overgang hebben wij, in operationele zin, niets gemerkt.  Dat is zeker een compliment waard. Hoondert blijft Hoondert. Ik zou Hoondert dan ook zeker aanbevelen als men zoekt naar een betrouwbare partner op het gebied van loods- en kantoorbouw.”

Hohoho

Tijd voor een welverdiende pauze! 🎄 Tijdens de kerstvakantie gaan wij er even tussenuit! Wij zijn gesloten van vrijdag 22 december tot en met zondag 7 januari. We zien jullie graag weer in het nieuwe jaar! 🥂Het team van Hoondert wenst jullie een fijne kerst! 🛠️🔥 Wij willen onze geweldige werknemers, klanten en bouwpartners bedanken die het afgelopen jaar met ons hebben gewerkt!