Hoondert Overlay.png

Asbest verwijderen

Asbestverwijdering vraagt om de nodige kennis en kunde om het proces goed te laten verlopen. In 2020 verwijderde Hoondert meer dan 50.000 m2 aan asbest. Voor het verwijderen van asbest werken we samen met gecertificeerde asbestsaneerders uit de regio. Het aanbrengen van de nieuwe dakplaten doen we uiteraard zelf. Binnen ons bedrijf beschikken we over eigen kranen, hoogwerkers en materialen.

Aansprakelijkheid gebouweigenaren

De risico’s van asbest nemen met de jaren toe en gebouweigenaren zijn hiervoor aansprakelijk. Bovendien wordt het steeds lastiger panden met een asbestdak te verzekeren. In 2024 moeten alle asbestdaken opgeruimd zijn. Wees er daarom op tijd bij en neem contact met ons op. 

Kosten van asbestverwijdering

Het verwijderen van asbest brengt kosten met zich mee, die Hoondert vooraf samen met u inzichtelijk maakt. Bovendien kunnen wij u informeren over het aanvragen van subsidies en aftrekposten, zoals de EIA-regeling en subsidies op zonnepanelen.

Medewerker Web 4.png

klant worden?

Wilt u een nieuw kantoorpand, magazijn of bedrijfshal laten bouwen of is uw bedrijfspand toe aan een (grondige) renovatie? Met meer dan 35 jaar ervaring is Hoondert Staalbouw & Bouwproducten, de juiste partner voor uw bouwproject.

Vanaf het ontwerp en vergunningsaanvraag kunt u bij ons terecht. 

Bekijk ons werk