Kuzee Wasstraat

Autowaspark Kuzee

In de stad Goes hebben wij een gloednieuwe wasstraat van Kuzee gebouwd op de locatie van een voormalige elektronicawinkel. Deze wasstraat biedt mogelijkheden voor het reinigen en onderhouden van voertuigen.

Gebruikte materialen

Dak en Wand: Steenwolpanelen - steenwolpanelen voor het dak en de wanden van de wasstraat. De steenwolpanelen bieden zowel isolatie als duurzaamheid.

Kozijnen: aluminium kozijnen met sandwichplaat isoleren en zien er strak uit.

Werkvloer: De vloer is een ter plaatse gestorte betonvloer glad afgewerkt. 

Feiten & cijfers

Start bouw

juni 2023

Oplevering

oktober 2023

Opdrachtgever

Bas, mede-eigenaar

Voortgang project

14 jaar geleden hebben wij de eerste wasstraat mogen gerealiseren. Inmiddels zijn zij gegroeid naar 5 wasstraten over heel Zeeland, met Hoondert Staalbouw als aannemer. 

1576699849384 2

Klantervaring Kuzee

“We werken al jaren met Hoondert Staalbouw. Het eerste contact dat werd gelegd was nog door mijn vader, voordat mijn broer en ik het bedrijf overnamen. Zij hebben al onze wasstraten gebouwd en ons hoofdkantoor in Ritthem verbouwd. Waarom iets veranderen wat goed zit?”

Medewerker Web 4.png

Klant worden?

Wilt u een nieuw kantoorpand, magazijn of bedrijfshal laten bouwen of is uw bedrijfspand toe aan een (grondige) renovatie? Met meer dan 35 jaar ervaring is Hoondert Staalbouw & Bouwproducten, de juiste partner voor uw bouwproject.

Vanaf het ontwerp en vergunningsaanvraag kunt u bij ons terecht. 

Hohoho

Tijd voor een welverdiende pauze! 🎄 Tijdens de kerstvakantie gaan wij er even tussenuit! Wij zijn gesloten van vrijdag 22 december tot en met zondag 7 januari. We zien jullie graag weer in het nieuwe jaar! 🥂Het team van Hoondert wenst jullie een fijne kerst! 🛠️🔥 Wij willen onze geweldige werknemers, klanten en bouwpartners bedanken die het afgelopen jaar met ons hebben gewerkt!