Hoondert Overlay

Stagair Bartosz Kosecki

Hoi, mijn naam is Bartosz Kosecki. Ik ben 19 jaar oud en afkomstig uit Polen. Ik woon nu al ongeveer 9 jaar in Nederland. Sinds een paar maanden loop ik stage bij Hoondert Staalbouw als uitvoerder/ werkvoorbereider.  Leer mij hieronder in een notendop kennen.

Leer mij Kennen

Op dit moment studeer ik bouwkunde.  Dit doe ik aan het Techniek College Rotterdam in Schiedam, de richting MBO4 middenkaderfunctionaris bouw. Ik heb er nu al drie jaar opzitten en zit momenteen in mijn afstudeerjaar.  

contact Ben

Email adres

b.kosecki@hoondert.com

Telefoonnummer

+31 113 34 44 10

LinkedIn

Ga naar mijn LinkedIn

Hoe is stagelopen Hoondert Staalbouw?

Ik vind het erg leuk om stage te lopen bij Hoondert. Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om veel te kunnen leren. Mijn weg heb ik al best snel gevonden in het bedrijf door de vele verschillende opdrachten die ik krijg en de uitvoering dat ik mag doen op de bouwplaats. De collega’s op zowel kantoor als op de bouwplaats zijn erg aardig en gastvrij.  

Mijn ideale vrije dag

Mijn ideale vrije dag begint pas om 9 uur. Deze dag start altijd met een goed ontbijt en een kop thee. Daarna zou ik iets voor mezelf doen zoals sporten, tekenen of een serie kijken. Lekker ontspannen. ‘s Avonds zou ik afspreken met vrienden of familie. 

Waarom zou jij willen stagelopen bij Hoondert?

Ik zou Hoondert Staalbouw zeker aanbevelen als stagebedrijf. Naast de afwisseling in taken, is de bedrijfssfeer ook echt een pré. Iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam.  Daarbij heb ik echt het gevoel dat ik de ruimte krijg om vragen te stellen en zelfstandig te kunnen werken aan mijn opdrachten. Hierbij zie ik steeds nieuwe uitdagingen en kansen om door te groeien. 

Hohoho

Tijd voor een welverdiende pauze! 🎄 Tijdens de kerstvakantie gaan wij er even tussenuit! Wij zijn gesloten van vrijdag 22 december tot en met zondag 7 januari. We zien jullie graag weer in het nieuwe jaar! 🥂Het team van Hoondert wenst jullie een fijne kerst! 🛠️🔥 Wij willen onze geweldige werknemers, klanten en bouwpartners bedanken die het afgelopen jaar met ons hebben gewerkt!