Hoondert Overlay

Bas Kuzee

Het moment dat Hoondert de eerste wasstraat in Goes ging realiseren voor Kuzee is al zo’n 14 jaar geleden. Inmiddels is het bedrijf nu vier wasstraten verder met nog één op komst. Allemaal met Hoondert als aannemer. Voor eigenaar Bas Kuzee was er geen twijfel mogelijk om deze nieuwe wasstraat weer te laten bouwen door Hoondert. "Waarom iets veranderen wat goed zit?"

Verloop project

“We zijn op dit moment nog volop in de bouw van onze nieuwe wasstraat in Goes. Ze hebben de afgelopen dagen buispalen in de grond geslagen en zijn nu bezig met de vloer, zodat deze gestort kan worden. De bouw is in april begonnen en de wasstraat zal in oktober worden opgeleverd. We hebben altijd het volste vertrouwen in de opleverdatum, omdat Hoondert elke keer weer bewijst dat het binnen de gestelde termijn lukt.”

“We werken al jaren met Hoondert Staalbouw. Het eerste contact dat werd gelegd was nog door mijn vader, voordat mijn broer en ik het bedrijf overnamen. Zij hebben al onze wasstraten gebouwd en ons hoofdkantoor in Ritthem verbouwd.”

Race tegen de klok

“Als wij weer een nieuwe wasstraat willen bouwen, werken wij altijd naar een deadline: de openingsdatum van de wasstraat. Er zit dan ook een strakke planning op. Een opening zonder werkende wasstraat werkt natuurlijk niet. Hoondert zorgt ervoor dat de nieuwe wasstraat open kan, koste wat het kost. De Hoondert mannen lopen allemaal een stap harder om de deadline te halen en dat is iets wat wij heel erg waarderen.”

Flexibel en oplossingsgericht

“Vanuit een oplossingsgerichte en flexibele mindset, worden de projecten altijd snel opgeleverd. Daarbij hebben we ook bij elke start van de bouw een vaste contactpersoon. Voor dit project is het Johan. Ze zijn nu eigenlijk elke dag bij ons bezig en als ik Johan zie lopen, zeg ik altijd: Johan de wasstraat, 1 oktober eh! Waarbij ik altijd terug krijg: Ja ja ja, komt goed!”

Dus Johan als je dit leest, de wasstraat 1 oktober open eh 😉 !

Hohoho

Tijd voor een welverdiende pauze! 🎄 Tijdens de kerstvakantie gaan wij er even tussenuit! Wij zijn gesloten van vrijdag 22 december tot en met zondag 7 januari. We zien jullie graag weer in het nieuwe jaar! 🥂Het team van Hoondert wenst jullie een fijne kerst! 🛠️🔥 Wij willen onze geweldige werknemers, klanten en bouwpartners bedanken die het afgelopen jaar met ons hebben gewerkt!