Gould Opening Hq Web 18 1024x575

Offshore Service Base Gould Services

Er is 500m2 kantoorruimte, 700m2 beschikbaar voor binnenopslag en de mogelijkheid om klein onderhoud en reparaties uit te voeren en buiten is nog 2000m2 beschikbaar om spullen op te slaan. Het pand ligt aan een 180 meter lange kade.

Gebruikte materialen

De gevels bestaan uit zwart damwand in combinatie met houten gevel bekleding.

Feiten & cijfers

Start bouw

Mei 2021

Oplevering

Februari 2022

Opdrachtgever

Arjen Pattenier, Gould Services

voortgang project

Het was het eerste nieuwbouwproject voor hen als jonge ondernemers. Door een vast aanspreekpunt het gehele project is het proces heel goed verlopen. Er was duidelijke en ruime planning en dat zorgde voor een stressvrije samenwerking.

Gould Opening Hq Web 18 1024x575

klantervaring

“Het is altijd extra leuk om als Zeeuws bedrijf met een ander Zeeuws bedrijf een project aan te gaan. Ondanks de vele aanbieders uit andere regio’s en zelfs andere landen is het prettig en vertrouwd om met lokale partners te werken. Daarnaast doet Hoondert wat het beloofd.”

Hohoho

Tijd voor een welverdiende pauze! 🎄 Tijdens de kerstvakantie gaan wij er even tussenuit! Wij zijn gesloten van vrijdag 22 december tot en met zondag 7 januari. We zien jullie graag weer in het nieuwe jaar! 🥂Het team van Hoondert wenst jullie een fijne kerst! 🛠️🔥 Wij willen onze geweldige werknemers, klanten en bouwpartners bedanken die het afgelopen jaar met ons hebben gewerkt!