Draftec Foto 04 2016 0 1

Bedrijfspand en opslag Draftec

In Middelburg hebben wij in 2013 een nieuw bedrijfspand gebouwd voor het ingenieursbureau Draftec. Wat dit gebouw opvallend maakt, is zijn unieke architectonische vorm. Bovendien combineert het pand van Draftec gevelpanelen en metselwerk, wat bijdraagt aan zijn bijzondere uitstraling. In 2023 hebben wij de opslagloodsen mogen realiseren. 

Gebruikte materialen

Gevels: de gevels bestaan uit combinatie van sandwichpanelen en metselwerk. In de gevels is toepassing van sandwichpanelen zwart, sandwichpanelen sliver grijs en donkerrood metselwerk.   

Dak: de dak constructie bestaat uit trapeziumplaten. De dakconstructie is geïsoleerd met PiR en afgewerkt met 2 lagen zwarte bitumendakbedekking 

Werkvloer: De vloer is een ter plaatse gestorte betonvloer glad afgewerkt. 

Feiten & cijfers

Start bouw

Januari 2023

Oplevering

Juli 2023

Opdrachtgever

Martijn & Martijn

voortgang project

Dit nieuwe gebouw is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van Draftec, een ingenieursbureau. Het ontwerp is zorgvuldig afgestemd op de eisen van zowel kantoorruimte als de werkhal, waardoor het een veelzijdige en functionele omgeving biedt.

Het nieuwe gebouw dient als kantoor, opslagruimte en werkplaats voor Draftec. Het biedt de benodigde faciliteiten voor de dagelijkse activiteiten van het bedrijf, inclusief kantoorwerkzaamheden, opslag van materialen en een werkruimte voor engineering en elektrische projecten. Dit pand is ontworpen om de efficiëntie te maximaliseren en de groei van Draftec te ondersteunen.

275660632 2233667706785240 6003137935398213272 N

Duurzaamheid

Het duurzame ontwerp van het Draftec-gebouw lijkt gericht te zijn op het minimaliseren van milieueffecten, het bevorderen van energie-efficiëntie en het bieden van een duurzame en aantrekkelijke werkomgeving. Het gebruik van hoogwaardige materialen en isolatie draagt bij aan de duurzaamheid van het gebouw.

Hohoho

Tijd voor een welverdiende pauze! 🎄 Tijdens de kerstvakantie gaan wij er even tussenuit! Wij zijn gesloten van vrijdag 22 december tot en met zondag 7 januari. We zien jullie graag weer in het nieuwe jaar! 🥂Het team van Hoondert wenst jullie een fijne kerst! 🛠️🔥 Wij willen onze geweldige werknemers, klanten en bouwpartners bedanken die het afgelopen jaar met ons hebben gewerkt!