Takii 4

Bedrijfspand Takii Europe

In Sint-Annaland hebben wij een bedrijfspand mogen realiseren voor Takii Europe B.V. Dit is een dochteronderneming van Takii  in Japan, een van 's werelds grootste veredelaars van groenten en bloemen. Dit bedrijfspand bestaat uit twee loodsen met kantoren. Hierbij lag de focus op het gebruik van geschikte materialen en duurzaamheid. Tevens hebben we gezorgd voor een logische indeling van ruimtes, zoals opslag, koelcellen en kantoren.

Gebruikte materialen

Voor dit gebouw hebben we gebruik gemaakt van op maat gemaakte zwarte sandwichpanelen, aangevuld met houten elementen voor de gevels. Voor de vloeren hebben we geïsoleerde kanaalplaten toegepast, in combinatie met een balkenfundering en een stalen constructie. Het dak is bedekt met sandwichpanelen die zorgen voor een efficiënte en duurzame dakbedekking.

  • Gevel: Sandwichpanelen
  • Dak: Sandwichpaneel
  • Vloeren: geïsoleerde kanaalplaatvloer
  • Fundering: balkenfundering
  • Constructie: stalen constructie

Feiten & cijfers

Start bouw

oktober 2022

Oplevering

september 2023

Opdrachtgever

Takii Europe B.V.

doel project

Het hoofddoel van het gebouw is om de verwerking van ter plaatse gegroeide groenten en bloemen te faciliteren. Daarnaast biedt het kantoor gedeelte ruimte voor administratie zaken. Op dit moment zijn we nog bezig met de bestrating rondom het bedrijfspand. We hebben dit gehele project van a tot z mogen realiseren. 

Takii 5,1

Duurzaamheid

Bij de realisatie van het nieuwe gebouw voor Takii Europe BV stond duurzaamheid centraal. Met zorgvuldig gekozen materialen en geavanceerde bouwmethoden streven we naar een gebouw met een minimale milieu-impact. De toepassing van op maat gemaakte sandwichpanelen en het gebruik van houten elementen in de gevels dragen niet alleen bij aan de esthetiek, maar ook aan de duurzaamheid van het gebouw. Door geïsoleerde kanaalplaten te gebruiken voor de vloeren, wordt het energieverbruik geoptimaliseerd, wat resulteert in een lagere ecologische voetafdruk.

Hohoho

Tijd voor een welverdiende pauze! 🎄 Tijdens de kerstvakantie gaan wij er even tussenuit! Wij zijn gesloten van vrijdag 22 december tot en met zondag 7 januari. We zien jullie graag weer in het nieuwe jaar! 🥂Het team van Hoondert wenst jullie een fijne kerst! 🛠️🔥 Wij willen onze geweldige werknemers, klanten en bouwpartners bedanken die het afgelopen jaar met ons hebben gewerkt!