Een echte teamplayer

Als echte teamplayer zit Ben van der Schuit als algemeen directeur helemaal op zijn plek bij Hoondert. Met een indrukwekkende CV van jarenlange ervaring als directeur bij diverse bedrijven en tevens als zelfstandig ondernemer is Ben de juiste man aan het roer. “Bij Hoondert heerst er een Zeeuwse no-nonsense cultuur, waarbij de mannen zich vol overtuiging inzetten voor de organisatie en voor elkaar. Weer onderdeel uitmaken van een team en samen een doel nastreven is iets wat ik als zelfstandig ondernemer heb gemist.”, geeft Ben aan.

contact Ben

Email adres

b.vanderschuit@hoondert.com

Telefoonnummer

06 575 605 98

LinkedIn

Ga naar mijn LinkedIn

Een nieuwe uitdaging

Voor Ben is de staalbouw een nieuwe tak van sport, wel heeft hij veel kennis en kunde opgedaan in andere technische sectoren. Na zijn opleiding aan de zeevaartschool, heeft hij veel ervaring opgedaan bij een Tank- apparatenbouw en heeft hij verschillende directiefuncties bekleed bij ondermeer een smeeroliehandel, een schildersbedrijf en een  tankbouwbedrijf. Ben is gemotiveerd om deze nieuwe uitdaging met beide handen aan te pakken.

Hoondert is eigen

Hoewel het bedrijf niet meer geclassificeerd kan worden als familiebedrijf, is de structuur en betrokkenheid van iedereen er nog steeds. De cultuur en het vakmanschap is volgens Ben iets wat Hoondert echt eigen maakt. “We hebben zoveel vakmanschap in huis wat we aan onze klanten kunnen aanbieden. Heien, betonwerk, staalwerk, bekleden en afwerken, we doen het allemaal. Wij kunnen klanten voorzien van begin tot eind. Dit maakt Hoondert heel interessant voor opdrachtgevers.”

Het mooiste bedrijf van Zeeland

Toen Ben was gestart als directeur bij Hoondert heeft hij tegen het team gezegd: “We gaan aan de buitenwereld laten zien dat Hoondert het leukste bedrijf is in Zeeland om voor te werken.” 

 

“Ik ben ervan overtuigd dat dit ook klopt. Ik voel een sterke verbondenheid tussen de mensen bij Hoondert. Mensen voelen zich echt thuis bij Hoondert. Doordat de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden ook goed zijn, hebben we een hecht en loyaal team die zich allemaal keihard willen inzetten voor onze klanten. Dit voelen klanten ook.”

Een betrouwbare partner

Ben voelt zich goed thuis in de nuchtere mentaliteit die Adwin Hoondert heeft opgebouwd en er nu nog steeds heerst. Ook hij is een echte aanpakker. Het in gang zetten van projecten en het behalen van mooie resultaten met het team geeft hem energie. Daarbij vindt hij het belangrijk dat zowel het team als de klanten Hoondert zien als een betrouwbare partner, die doet wat wordt belooft.

Veiligheid voorop

De gezondheid en veiligheid van het team staat bij Ben voorop. Het beroep brengt natuurlijk risico’s met zich mee. Het is zwaar werk en je werkt vaak op hoogte. Hij vindt dat veiligheid een aandachtspunt is voor nu en in de toekomst. Het is belangrijk dat het werk op een veilige manier wordt uitgevoerd, zodat iedereen weer met tien vingers en tien tenen op de bank zit na elke werkdag.

Voldaan naar huis

Als Ben aan het einde van de dag 60 tot 70 procent van zijn dagelijkse “to do list” heeft afgewerkt, gaat hij al met een beter gevoel naar huis. Verder geeft het goed en veilig opleveren van mooie projecten aan een tevreden klant Ben veel energie.

Mijn ideale vrije dag

De ideale vrije dag begint voor Ben met een goed ontbijtje en spelen met zijn zoontje. Daarna is Ben een paar uurtjes te vinden op de golfbaan en geniet hij van een hapje en drankje op het terras. Als hij de dag dan ook nog kan afsluiten met een goed diner samen met zijn vrouw en een lekker glas wijn, dan is zijn ideale dag bereikt. “Een dag die niet vaak voorkomt, maar des te meer je ervan geniet.”

 

Kortom: Ben voelt zich 100% thuis bij Hoondert Staalbouw

Hohoho

Tijd voor een welverdiende pauze! 🎄 Tijdens de kerstvakantie gaan wij er even tussenuit! Wij zijn gesloten van vrijdag 22 december tot en met zondag 7 januari. We zien jullie graag weer in het nieuwe jaar! 🥂Het team van Hoondert wenst jullie een fijne kerst! 🛠️🔥 Wij willen onze geweldige werknemers, klanten en bouwpartners bedanken die het afgelopen jaar met ons hebben gewerkt!