Hoondert Overlay

Chris De visser

“Met een kleine club mensen kunnen wij veel klaarspelen”

over chris

Chris is op zijn 15e als vakantiekracht in de staalbouw gestart en tot op de dag van vandaag, bijna 40 jaar later, nog steeds trouw gebleven aan de staalindustrie. Hij is als ‘krullenjongen’ begonnen, maar na drie dagen stond hij al op tien meter hoogte dakplaten te leggen. Tijdens zijn eerste jaren heeft Chris de opleiding installatie- en elektrotechniek gevolgd en ook zijn lasdiploma gehaald. Van zijn 17e tot zijn 19e heeft hij als montagemedewerker gewerkt in vooral dak- en gevelbekleding. Toen heeft Chris ook leren knippen!

contact chris

Email adres

c.devisser@hoondert.com

LinkedIn

Ga naar mijn LinkedIn

Commercieel manager​

Als commercieel manager is Chris verantwoordelijk voor relatiebeheer, het maken van plannen samen met de klant/opdrachtgever, calculaties maken, het gehele verkooptraject en de marketing. Tevens is hij ook verantwoordelijk voor het materieel, gebouwen en het terrein.

No-nonsense

Waarom Hoondert? Daar kan Chris heel duidelijk over zijn: de no-nonsense cultuur, samen met het feit dat er vakkundige en enthousiaste mensen werken. Chris: “ We leveren met elkaar mooie kwalitatief goede producten en zijn hier eigenlijk altijd heel bescheiden over. ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Wat ik zo mooi vind is dat we voor een relatief klein bedrijf, het toch allemaal met elkaar kunnen oppakken. Met weinig mensen kunnen wij heel veel klaarspelen!”

Voldaan de dag afsluiten​

Chris zijn dag is het meest geslaagd als hij doelstellingen die hij voor die dag voor ogen had heeft bereikt. Ook haalt hij veel energie uit het maken van nieuwe plannen en het contact met klanten.

Ideale vrije dag

Inmiddels is Chris al bijna 30 jaar getrouwd, heeft hij een zoon en twee dochters en is hij nu net voor het eerst opa geworden van een blakend gezonde kleindochter. In zijn ideale dagbesteding komt dan ook zeker zijn gezin voor. Chris start het liefste de dag met het lezen van de krant, een bakje koffie en een goed ontbijt. Vervolgens vindt hij het heerlijk om gewoon lekker thuis te hobbyen. In 2015 is hij gestart met het bouwen van zijn eigen stalen woning. Hier is hij in 2017 gaan wonen, maar het is nog steeds niet af. Als hij in en om het huis bezig is, dan geniet hij ervan als zijn vrouw, kinderen en kleinkind er ook zijn. Gezellig iedereen bij elkaar. ‘s Avonds er nog even lekker op uit met vrienden, bijvoorbeeld naar een whiskey proeverij, of samen met zijn vrouw gezellig op de bank een filmpje kijken en een wijntje drinken, maakt zijn ideale dag compleet.

Hohoho

Tijd voor een welverdiende pauze! 🎄 Tijdens de kerstvakantie gaan wij er even tussenuit! Wij zijn gesloten van vrijdag 22 december tot en met zondag 7 januari. We zien jullie graag weer in het nieuwe jaar! 🥂Het team van Hoondert wenst jullie een fijne kerst! 🛠️🔥 Wij willen onze geweldige werknemers, klanten en bouwpartners bedanken die het afgelopen jaar met ons hebben gewerkt!