Hoondert Overlay.png

Christa Hage

“In Oktober is er bij ons een grote brand geweest, er kon eigenlijk alleen nog maar gesloopt worden. Wij hebben Hoondert ingeschakeld om een nieuwbouwlocatie te bouwen voor ons. Het nieuwe bedrijfspand bestaat uit twee loodsen met kantoren. Hierbij lag de focus op het gebruik van geschikte materialen en duurzaamheid”, aldus Christa Hage, locatiemanager Takii Europe.

Takii Europe

“Takii Europe is een dochteronderneming van Takii in Japan, een van ‘s werelds grootste veredelaars van groenten en bloemen. Takii beheert veredelingsstations, productielocaties en verkoopkantoren in meerdere landen. Deze locaties dragen bij aan de levering en promotie van een breed assortiment groenten en bloemsoorten aan professionele kwekers en hobbytuinders.”

Hoe het allemaal is begonnen

“Na de brand hebben wij samen met een bouwadviseur de tekeningen bekeken van het nieuwe, zeer specifieke bouwwerk. Met deze bouwtekeningen zijn wij op zoek gegaan naar een bouwbedrijf dat dit voor ons kon realiseren. Hierbij hebben wij gekeken naar bouwbedrijven bij ons in de buurt en zijn wij uiteindelijk bij Hoondert uitgekomen. Zij konden het project niet alleen het beste wegzetten, maar waren ook veruit de goedkoopste.”

De samenwerking

“Tijdens de bouw hebben wij een tijdelijke unit als kantoor op het terrein gebruikt. Hierdoor hadden we dus ook erg nauw contact met de mensen op de bouwplaats en waren wij er alle dagen bij. Daarom hebben wij altijd erg korte lijntjes gehad met Hoondert tijdens de bouw.”

Het eindproduct

“Wij zijn erg tevreden met het eindproduct. In 2015 hebben wij de bouw van een ander pand weggezet bij een ander bouwbedrijf, maar Hoondert steekt er toch wel met kop en schouders bovenuit. De afwerkingen zijn allemaal heel keurig, daar staan we echt van te kijken. Ook de nazorg en service van Hoondert is top. Toen het een tijdje terug heeft ingeregend, is Hoondert meteen komen kijken en met een oplossing gekomen. Ik zou Hoondert dan ook zeker aanbevelen als een betrouwbare partner voor loods- en kantoorbouw!”

Hohoho

Tijd voor een welverdiende pauze! 🎄 Tijdens de kerstvakantie gaan wij er even tussenuit! Wij zijn gesloten van vrijdag 22 december tot en met zondag 7 januari. We zien jullie graag weer in het nieuwe jaar! 🥂Het team van Hoondert wenst jullie een fijne kerst! 🛠️🔥 Wij willen onze geweldige werknemers, klanten en bouwpartners bedanken die het afgelopen jaar met ons hebben gewerkt!