Over ons

In Zeeland en omstreken is Hoondert Staalbouw al meer dan 25 jaar een begrip. We bieden alles op het gebied van hallenbouw, kantoren, bedrijfspanden en overige staalconstructies. Als betrouwbare partner met kennis van zaken hebben we een breed klantenbestand opgebouwd in de agrarische, industriële en utiliteitssector.

Zeeland en omstreken

De kans is groot dat u dagelijks langs een door Hoondert gebouwd pand rijdt. Niet alleen in Zeeland, maar ook in West-Brabant en Zuid-Holland hebben we unieke panden, hallen en loodsen gerealiseerd. Compleet en gebruiksklaar.

Aannemer in nieuwbouw

U heeft bij ons één aanspreekpunt gedurende het hele project. Op die manier is ontzorgen écht ontzorgen. Op onze nieuwbouwpagina vindt u meer uitleg en voorbeelden van diverse staalbouwprojecten, veelal bij klanten waarvoor we ook het voorgaande pand hebben gerealiseerd.

Renovatie & asbest verwijderen

Hoondert is een ervaren specialist in renovatie en restyling van bedrijfspanden. Van dakrenovatie en vernieuwen van gevelbekleding, tot het verwijderen van asbest. 

Dakpanplaten, gevelbekleding en meer

In onze metaalzetterij in Kapelle, Zeeland produceren we zelf een groot deel van de bouwmaterialen. Zodoende kunt u bij ons terecht voor groothandel van bouwmaterialen in standaardmaten, maar ook voor staal op maat. Dankzij jarenlange ervaring is er ruime kennis aanwezig om u te adviseren over het juiste bouwproduct en de montage ervan.

Meer informatie of een offerte met prijzen op maat?

neem contact op

Waarom Hoondert?

 • 67
  vakmensen
  67 enthousiaste
  vakmensen
 • 760
  projecten
  meer dan 760
  projecten gerealiseerd
 • 25
  JAAR
  meer dan 25 jaar
  ervaring

Ontwerp & realisatie: Nilsson