Diensten

In Zeeland en omstreken is Hoondert Staalbouw al meer dan 25 jaar een begrip. We bieden alles op het gebied van hallenbouw, kantoren, bedrijfspanden en overige staalconstructies. Als betrouwbare partner met kennis van zaken hebben we een breed klantenbestand opgebouwd in de agrarische, industriële en utiliteitssector.

 

Zeeland en omstreken

De kans is groot dat u dagelijks langs een door Hoondert gebouwd pand rijdt. Niet alleen in Zeeland, maar ook in West-Brabant en Zuid-Holland hebben we unieke panden, hallen en loodsen gerealiseerd. Compleet en gebruiksklaar.

 

Aannemer in nieuwbouw

U heeft bij ons één aanspreekpunt gedurende het hele project. Op die manier is ontzorgen écht ontzorgen. Op onze nieuwbouwpagina vindt u meer uitleg en voorbeelden van diverse staalbouwprojecten, veelal bij klanten waarvoor we ook het voorgaande pand hebben gerealiseerd.

Nieuwbouw

 

Renovatie

Naast aannemer in nieuwbouw is Hoondert ook een ervaren renovatiebedrijf. Zo zijn een groot aantal panden door ons voorzien van een nieuw dak, met isolatie, al dan niet voorzien van zonnepanelen. Daarbij werken we ook regelmatig aan dakrenovatie voor vakantiewoningen.

Renovatie

 

Asbest verwijderen

De risico’s van asbest nemen met de jaren toe en gebouweigenaren zijn hiervoor aansprakelijk. Bovendien wordt het steeds lastiger panden met een asbestdak te verzekeren. In 2024 moeten alle asbestdaken opgeruimd zijn.

In 2014 verwijderde Hoondert meer dan 90.000 m2 aan asbest. Recent leverden we bijvoorbeeld een groot project op bij grasdrogerij Timmerman in Kortgene. Voor het verwijderen van asbest werken we samen met gecertificeerde asbestsaneerders uit de regio. Het aanbrengen van de nieuwe dakplaten doen we uiteraard zelf.  Binnen ons bedrijf beschikken we over eigen kranen, hoogwerkers en materialen.

Asbest verwijderen

 

Dakpanplaten, gevelbekleding en meer

In onze metaalzetterij in Kapelle produceren we zelf een groot deel van de bouwmaterialen. Zodoende kunt u bij ons terecht voor groothandel van bouwmaterialen in standaardmaten, maar ook voor staal op maat. Dankzij jarenlange ervaring is er ruime kennis aanwezig om u te adviseren over het juiste bouwproduct en de montage ervan.

Gevel/Dakplaten kopen

Meer informatie of een offerte met prijzen op maat?

neem contact op

Ontwerp & realisatie: Nilsson