Hoondert Overlay

Dries Dijkmans

"Afspraak is afspraak, man is man en
woord is woord”

over dries

Stilzitten komt niet in het woordenboek van Dries voor. Binnen Hoondert Staalbouw & Bouwproducten is Dries naast uitvoerder van het grondwerk nog bij diverse andere activiteiten betrokken zoals bij de ‘Hoondert Werkgroep’ en de personeelsvereniging. Daarnaast zit hij ook privé niet stil. Zo is hij mede-organisator van het Beachevent ‘s-Heerenhoek en voetbalcoach bij voetbalclub VV de Patrijzen. 

contact dries

Email adres

d.dijkmans@hoondert.com

LinkedIn

Ga naar mijn LinkedIn

Non-stop energie

De non-stop energie van Dries werkt aanstekelijk. Hij weet dan ook altijd zijn collega’s te enthousiasmeren, wat zijn functie als uitvoerder grondwerk zeker ten goede komt. Via via is Dries alweer zes jaar geleden bij Hoondert uitgekomen. Daarvoor heeft hij onder andere in het groot grondverzet gezeten en heeft hij particuliere tuinen aangelegd. Ook is hij 16 jaar werkzaam geweest in de kustversterking. Via een gezamenlijk contact, Transportbedrijf Bosman, is Dries uiteindelijk bij Hoondert terecht gekomen. Hoondert zocht nog een alleskunner, van het rijden op de vrachtwagen tot het besturen van een kraan, iets wat Dries op het lijf geschreven is. 

Uitvoerder grondwerk

Voor mensen die willen, liggen er binnen Hoondert genoeg doorgroeimogelijkheden. Dit kan Dries beamen. Inmiddels is hij doorgegroeid tot uitvoerder grondwerk. De functie is heel veelzijdig, van het begeleiden van alle grondwerkzaamheden ter voorbereiding van de staalbouw tot het afwerken en voorbereiden van de bestrating en asfaltering. Daarnaast stuurt Dries de grondwerkers en kraanmachinisten aan.

Hoondert man ​

We kunnen wel volmondig zeggen dat Dries een echte Hoondert man is! Gezelligheid kent geen grenzen, volgens Dries. Dit sluit helemaal aan bij de ‘harde kern’ sfeer van Hoondert. Bij Hoondert kunnen we een totaalplaatje bieden, letterlijk alles van A ™ Z leveren. Als je bij Hoondert werkt, moet je daarom ook van alles kunnen en weten. Hierdoor is er veel diversiteit in het werk. “Je krijgt veel vrijheid bij Hoondert. Als je ermee om kunt gaan, dan zit je bij Hoondert heel goed. We werken met zijn allen naar het eindresultaat toe. Gaat niet, bestaat niet en willen is kunnen. Er komt altijd een oplossing, daar moet je zelf in geloven. Als ik ergens voor ga, dan ga ik er volledig voor. Ik zie overal kansen en wil deze ten volle benutten.” 

De dag voldaan afsluiten

Dries sluit zijn dag voldaan af als een project is afgerond tot een goed einde. “Als er bijvoorbeeld bij een nieuwbouwproject het asfalt eromheen er helemaal netjes bij ligt, dan ben ik echt trots op ons team.  Maar zo haal ik net zoveel voldoening uit mijn dag als ik een stagiair meeneem en ik zie dat hij het naar zijn zin heeft en ik kan hem wat leren. 

Ideale vrije dag

Zijn ideale dag begint dan ook met ‘s ochtends lekker sporten om daarna lekker te ontbijten met zijn drie kinderen. Natuurlijk hoort hier ook tijd op de voetbalclub bij. Eerst op het veld en daarna afsluiten in de kantine. Na een energieke dag, vindt Dries het leuk om ‘s avonds tijd door te brengen met zijn kinderen. Een heel goed alternatief is lekker uit eten gaan met een goed wijnarrangement. 

Kortom: Dries is een 100% Hoondert man.

Hohoho

Tijd voor een welverdiende pauze! 🎄 Tijdens de kerstvakantie gaan wij er even tussenuit! Wij zijn gesloten van vrijdag 22 december tot en met zondag 7 januari. We zien jullie graag weer in het nieuwe jaar! 🥂Het team van Hoondert wenst jullie een fijne kerst! 🛠️🔥 Wij willen onze geweldige werknemers, klanten en bouwpartners bedanken die het afgelopen jaar met ons hebben gewerkt!