Hoondert Overlay

Jan Paauwe

“Niet lullen maar poetsen en
gewoon gas erop”

over Jan

Van montagemedewerker naar uitvoerder, Jan Paauwe weet van de hoed en de rand als het aankomt op het coördineren van een bouwproject. Hij is bij Hoondert begonnen als montagemedewerker en heeft dit vijf jaar lang gedaan tot hij een andere baan kreeg aangeboden. Na 2,5 jaar begon het bloed weer te kruipen waar het niet gaan kon en pakte hij de kans om met zijn oud collega’s de uitdaging aan te gaan. Hij wilde terugkomen, maar wel in een nieuwe rol als uitvoerder. Die heeft hij gekregen! 

contact Jan

Email adres

j.paauwe@hoondert.com

LinkedIn

Ga naar mijn LinkedIn

Uitvoerder van renovatieprojecten​

Inmiddels is Jan alweer een jaar verantwoordelijk als uitvoerder van onze renovatieprojecten. Een rol die heel goed bij hem past. Hij weet zijn eigen team, maar ook andere collega’s altijd te motiveren en inspireren met zijn enthousiasme en nuchtere kijk op zaken. Denken in oplossingen in plaats van problemen, omschrijft hem dan ook het beste. 

Coachend leiderschap​

Als uitvoerder is Jan onder andere verantwoordelijk voor: het aansturen van de renovatieploeg, het onderhouden van de contacten met de opdrachtgevers, het zorgdragen dat de juiste materialen geleverd worden op de bouw en het waarborgen van de planningen. Om dit voor elkaar te krijgen is de medewerking vanuit zijn team enorm belangrijk. “Ik ben een groot voorstander van coachend leiderschap. Het geeft mij energie als ik jongens kan begeleiden en stimuleren om zelfstandig te opereren. Ik stimuleer het dan ook om ze zelf hun beslissingen te laten nemen en verantwoording te dragen. Uiteindelijk neem ik natuurlijk wel de eindbeslissing en draag ik de eindverantwoordelijkheid, maar wel vanuit saamhorigheid en gedragenheid binnen mijn team.” aldus Jan. 

Hoondert werkgroep​

Naast coachend leiderschap is Jan als collega zeer betrokken bij alles wat speelt binnen Hoondert. Hij denkt graag op hoofdlijnen mee en is van het snelle schakelen naar praktische uitvoering. Zo maakt hij onderdeel uit van de Hoondert werkgroep. In deze groep zit van iedere afdeling één collega. Met elkaar geven ze vorm en invulling aan belangrijke beleidsmatige onderwerpen zoals faciliteiten op de bouw, interne opleidingen en procesverbeteringen. Vervolgens wordt dit gebrieft naar de directie en worden aan de hand van de adviezen en stappen die hieruit voortkomen, (beleidsmatige) keuzes gemaakt. Deelnemen aan de werkgroep sluit goed aan bij Jan zijn teamplayer mentaliteit. 

Echte Hoondert Man ​

Elke dag liggen er weer genoeg uitdagingen en kansen. Jan is gek op het rauwdauw cultuurtje dat heerst bij Hoondert. In zijn eigen woorden “Ik vind staalbouw stoer werk. Niet lullen maar poetsen en gewoon gas erop, dat spreekt mij aan.” De nuchterheid, laagdrempeligheid en de korte lijnen die wij met onze klanten hebben, daar voelt Jan zich helemaal in thuis. “Een klant stapt binnen, zegt wat hij wil en het wordt gerealiseerd, dat is Hoondert!” 

Ideale vrije dag​

De toewijding, enthousiasme en nuchterheid die Jan toont op werk, toont hij in zijn privéleven net zo goed. De balans tussen werk en privé vindt hij dan ook heel belangrijk. Hij geniet enorm van de kleine dingen. Zo zitten hij en zijn vrouw haast nooit achter een scherm. Beiden zijn echte natuurmensen en gek van het strand. Verder is Jan heel bewust bezig met zijn gezondheid. Hij let erg op zijn eten en is gek van sporten. Zo energiek mogelijk in het leven staan, is zijn motto. Jan zijn ideale vrije dag bestaat dan ook uit vroeg wakker worden, een koffietje halen in de stad en een stevig ontbijt. Daarna een uur flink sporten, douchen en dan heerlijk slenteren over het strand met zijn vrouw. Zijn ideale dag sluit hij af door samen met zijn vrouw uitgebreid te koken, om vervolgens te genieten van een heerlijk gezonde maaltijd en goede gesprekken. 

Kortom: Jan is een 100% Hoondert man.

Hohoho

Tijd voor een welverdiende pauze! 🎄 Tijdens de kerstvakantie gaan wij er even tussenuit! Wij zijn gesloten van vrijdag 22 december tot en met zondag 7 januari. We zien jullie graag weer in het nieuwe jaar! 🥂Het team van Hoondert wenst jullie een fijne kerst! 🛠️🔥 Wij willen onze geweldige werknemers, klanten en bouwpartners bedanken die het afgelopen jaar met ons hebben gewerkt!