Hoondert Overlay

Johan van Pagee

“Van fundering tot de laatste plintjes, bij Hoondert doe je alles.”

over johan

Ons kent ons! Bijna alle collega’s van Hoondert zijn aangedragen door een andere collega, zo ook Johan van Pagee. Hij is in 2005 via Johan Zandee bij Hoondert terecht gekomen en nooit meer weggegaan! Johan: “Ik was het behoorlijk beu op school, dus toen er werd gevraagd kom maar eens mee naar Hoondert kijken, dacht ik dat ga ik doen. Ik had geen vaste plannen, dus ik vond het wel leuk om een beetje bij te beunen.” Hij is begonnen met simpele klusjes, maar als je bij Hoondert je best doet gaan alle ploegen vragen of ze je mee mogen nemen. Dat gebeurde ook bij Johan. Met stapjes kreeg hij steeds meer verantwoordelijkheid, tot zijn huidige rol als uitvoerder.

contact johan

Email adres

j.vanpagee@hoondert.com

Telefoonnummer

+31 113 34 44 10

LinkedIn

Hoondert Staalbouw

Van simpele klusjes uitvoeren gegroeid naar uitvoerder

Johan is echt als jong broekie van zestien jaar begonnen bij Hoondert. Als echte man van de praktijk heeft hij zowel simpele klusjes als hele bouwprojecten zelfstandig geleid samen met zijn toenmalige bouwmaat Herman. Johan: “Van fundering tot de laatste plintjes, bij Hoondert doe je als montagemedewerker alles. Dat maakt het werk zo veelzijdig.” Doordat er meer projecten bijkwamen, was er meer behoefte aan meer uitvoerders die de projecten konden leiden. Johan vond dit wel een hele mooie uitdaging, na al jaren als montagemedewerker alles te hebben gezien en meegemaakt te hebben. In eerste instantie is hij de uitvoerders gaan assisteren. Inmiddels draait hij volledig zelfstandig als uitvoerder de meest uiteenlopende projecten!

Schakel tussen klant, kantoor en buitenpersoneel

Net als dat de rol van montagemedewerker bij Hoondert heel divers is, is de rol van uitvoerder dat net zo goed. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de montageteams op de projecten. Johan: “Als uitvoerder zit je altijd overal tussen. Je bent de schakel tussen klant, kantoor en buitenpersoneel. Ik ben verantwoordelijk dat het werk op de projecten goed uitgevoerd wordt, de mannen de juiste bouwkundige tekeningen hebben, alle materialen op tijd geleverd worden en de controle op bouwwerkzaamheden. Ik ben het aanspreekpunt op de locatie voor de opdrachtgever en voor de mannen die er werken. Ook schakel ik met de onderaannemers en zorg, binnen mijn mogelijkheden, dat de planningen gehaald worden.”

Echte Hoondert man

Lekker aanpakken en in praktische oplossingen denken, dat is Johan op het lijf geschreven. Bij Hoondert houden we van een no-nonsense mentaliteit, daar is Johan zeker een voorbeeld van. “Ik houd ervan dat we bij Hoondert gewoon doorpakken met zijn allen. Daarnaast vindt 80% van de werkzaamheden in de buurt plaats, dat vind ik ook prettig. Het leukste van Hoondert vind ik de diversiteit van bouwwerken waar we aan werken. We komen bij mensen thuis, maar werken net zo goed aan grote bedrijfspanden. Alles doen we met dezelfde toewijding. Bij Hoondert leveren we echt een totaalplaatje. Van grondwerk tot interieur kunnen klanten bij ons terecht. Dat maakt werken voor Hoondert zo gaaf!”

Sociale leider en one of the guys

Johan is een echt sociaal dier. Hij weet mensen aan zich te binden en in beweging te krijgen, omdat hij een enorme gunfactor heeft. Hij is sociaal en betrokken. Hij werkt zelf keihard en wil alles goed doen voor iedereen, dat roept het nodige respect op bij zijn team en waardering vanuit klanten. Stilzitten kan Johan niet. Hij blijft het liefste rennen en houdt van de nodige uitdaging. Hoe meer ballen hij omhoog moet houden, hoe beter Johan functioneert. Elke dag hetzelfde werk doen, komt niet in zijn woordenboek voor.

Ideale vrije dag

Het niet stil kunnen zitten, komt ook thuis duidelijk naar voren. Op zijn ideale vrije dag is Johan alsnog het liefste lekker aan het rommelen. Hij vindt het heerlijk om hout te zagen en bewerken in zijn hobbyschuurtje. Verder moet hij ook zeker een bezoek brengen aan zijn schapen. Als het lekker weer is dan ontbreekt een stukje varen in zijn boot met vrouw en kids ook zeker niet op zijn ideale vrije dag. Met als afsluiter een lekker groot bord patat met sla en een gehaktbal. Sterker nog, daar kun je hem zelfs voor wakker maken!

Kortom: Johan is een 100% Hoondert man.