Whatsapp Image 2023 09 08 At 09.06.20

Kantoor Cerfix Heikenszand

Een nieuw kantoorpand dat bestaat uit twee bouwlagen van 600m2 en een staalconstructie dat volledig wordt opgelicht in het donker, zodat de constructie ‘s avonds ook mooi zichtbaar is.

Gebruikte materialen

Het kantoorpand is gebouwd met geschikte materialen voor een industrieel kantoor pand.

In de gevels is er gebruik gemaakt van sandwichpanelen. Deze zijn vooral van toepassing bij de vliesgevel. Het voordeel van de vliesgevel is het zonlicht dat het kantoor binnenkomt. Daarnaast ziet het vliesgevel er natuurlijk erg mooi uit! De constructie is namelijk wel zichtbaar maar erg netjes afgewerkt.

Constructief is er gebruik gemaakt van kanaalplaatvloeren balkenfundering en staalconstructie. Het dak is afgewerkt met twee lagen bitumen geïsoleerd met een stalen dakplaat.

Feiten & cijfers

Start bouw

Juni 2022

Oplevering

Januari 2023

Opdrachtgever

Mario Verschuure, Cerfix

voortgang project

Hoondert heeft het project vlot opgepakt en ze doen gewoon wat ze moeten doen. De lijntjes tijdens het project blijven kort, zodat er snel geschakeld kan worden en de voortgang bewaakt blijft. Ook denken de mannen van Hoondert oplossingsgericht met je mee. Als er problemen zijn, proberen ze dat op te lossen en ze geven ook tips hoe iets voordeliger of sneller kan worden uitgevoerd. Dat vind ik heel fijn.

Eigenaren Cerfix1 1024x681

klantervaring

“Ik werk al bijna 15 jaar met Hoondert Staalbouw & Bouwproducten samen en dat bevalt me heel goed. We hebben allebei de ‘no-nonsense mentaliteit, wat heel prettig werkt. Bij Hoondert Staalbouw draait het niet om te veel poespas of mooie praatjes, maar willen zij gewoon goed staalwerk leveren. Hoondert doet gewoon wat zij belooft, wat mij veel vertrouwen geeft in het project.”

Hohoho

Tijd voor een welverdiende pauze! 🎄 Tijdens de kerstvakantie gaan wij er even tussenuit! Wij zijn gesloten van vrijdag 22 december tot en met zondag 7 januari. We zien jullie graag weer in het nieuwe jaar! 🥂Het team van Hoondert wenst jullie een fijne kerst! 🛠️🔥 Wij willen onze geweldige werknemers, klanten en bouwpartners bedanken die het afgelopen jaar met ons hebben gewerkt!