Kloosterman 1 Web 1024x736

Kantoorpand Kloosterman B.V.

Een nieuw kantoorpand voor Kloosterman B.V.

Gebruikte materialen

Gevel: Gevelbekleding in combinatie met metselwerk.

Zetwerk: Wit zetwerk elementen voor het versier, zoals windveren, goot, hwa of hoekprofiel.

Feiten & cijfers

Start bouw

Oktober 2021

Oplevering

Oktober 2022

Opdrachtgever

Carlo

voortgang project

24 oktober 2021 is het project gestart. Kloosterman is zelf begonnen met grondwerkzaamheden. Vlak daarna zijn wij voor hen aan de slag gegaan voor de fundering en staalconstructie. De bouw van ons kantoor verliep gewoon prima en in oktober 2022 is het project afgerond.

Kloosterman 1 Web 1024x736

klantervaring kloosterman

“Hoondert Staalbouw kennen we al jaren. De mannen weten goed wat we willen. Daarnaast ken ik sommige medewerkers persoonlijk, dus dan is de link helemaal snel gelegd. In 2018 hebben wij een paar goede gesprekken gevoerd en aan de hand daarvan is ons idee vertaald naar een goede bouwtekening. Deze tekening vormt de basis van het kantoor die op de dag van vandaag staat.”

Medewerker Web 3.png

Klant worden?

Wilt u een nieuw kantoorpand, magazijn of bedrijfshal laten bouwen of is uw bedrijfspand toe aan een (grondige) renovatie? Met meer dan 35 jaar ervaring in Hoondert Staalbouw & Bouwproducten, de juiste partner voor uw bouwproject.

Vanaf het ontwerp en vergunningsaanvraag kunt u bij ons terecht.

Hohoho

Tijd voor een welverdiende pauze! 🎄 Tijdens de kerstvakantie gaan wij er even tussenuit! Wij zijn gesloten van vrijdag 22 december tot en met zondag 7 januari. We zien jullie graag weer in het nieuwe jaar! 🥂Het team van Hoondert wenst jullie een fijne kerst! 🛠️🔥 Wij willen onze geweldige werknemers, klanten en bouwpartners bedanken die het afgelopen jaar met ons hebben gewerkt!