Hoondert Overlay

Carlo Kloosterman

“Hoondert Staalbouw kennen we al jaren. De mannen weten goed wat we willen. Daarnaast ken ik sommige medewerkers persoonlijk, dus dan is de link helemaal snel gelegd. In 2018 hebben wij een paar goede gesprekken gevoerd en aan de hand daarvan is ons idee vertaald naar een goede bouwtekening. Deze tekening vormt de basis van het kantoor die op de dag van vandaag staat.”

over Kloosterman B.V.

De relatie met Kloosterman B.V. gaat al tientallen jaren terug. Maar liefst twintig jaar geleden heeft Kloosterman B.V. al een kantoorpand door ons laten bouwen. Inmiddels is het bedrijf, wat volledig is gespecialiseerd in grondwerk, transport en agrarisch loonwerk, flink gegroeid. In 2018 was het daarom de hoogste tijd voor een nieuw kantoorpand. Voor eigenaar Carlo Kloosterman was er geen twijfel mogelijk, dit pand moest wederom gebouwd worden door Hoondert.

Verloop project

“24 oktober 2021 is het project gestart. Wij zijn begonnen met grondwerkzaamheden, die wij zelf hebben uitgevoerd. Vlak daarna is Hoondert Staalbouw & bouwproducten voor ons aan de slag gegaan voor de fundering en staalconstructie. De bouw van ons kantoor verliep gewoon prima en in oktober 2022 is het project afgerond.”

Praktische en creatieve oplossingen

“Uiteraard zijn er tijdens de bouw wat zaken anders gelopen dan van te voren verwacht, maar dat werd heel goed opgepakt. Er werd bij elke stap goed meegedacht en ze kwamen met praktische en creatieve oplossingen.”

Bouw liep voorspoedig

“Wij kregen bij de start van de bouw een vaste projectleider toegewezen. Hij hield ons goed op de hoogte en kwam zijn afspraken na. Halverwege het project hebben wij een ander contactpersoon gekregen. Hij is een echte man van de praktijk en heeft de rest van het project in goede banen geleid. De jongens van Hoondert Staalbouw zijn ook stuk voor stuk leuk in de omgang en doen hun werk gewoon goed. Ze verstaan hun vak en weten wat ze doen. Dat begon al bij het opzetten van de staalconstructies.”

Hohoho

Tijd voor een welverdiende pauze! 🎄 Tijdens de kerstvakantie gaan wij er even tussenuit! Wij zijn gesloten van vrijdag 22 december tot en met zondag 7 januari. We zien jullie graag weer in het nieuwe jaar! 🥂Het team van Hoondert wenst jullie een fijne kerst! 🛠️🔥 Wij willen onze geweldige werknemers, klanten en bouwpartners bedanken die het afgelopen jaar met ons hebben gewerkt!