Hoondert Overlay

Jan Minnaard

“Met Hoondert is het man op man en woord op woord. Hier houd ik van. Wij weten wat wij aan Hoondert hebben en daarom hebben zij al vele nieuwbouw- en renovatieprojecten voor ons uitgevoerd.”

over Nutswerk

Nutswerk en Hoondert Staalbouw & Bouwproducten zijn al decennia met elkaar verweven. Sterker nog, we zijn samen in hetzelfde pand begonnen. Door de groei van beide bedrijven, heeft Nutswerk op een gegeven moment het pand van ons overgekocht en hebben wij onze huisvesting een paar deuren verderop gezocht. De sterke band, die blijft. Zo hebben we al heel wat nieuwbouw- en renovatieprojecten voor Nutswerk uit mogen voeren. Voor eigenaar Jan Minnaard is de jarenlange vertrouwensrelatie dan ook een belangrijke grondslag om steeds weer bij Hoondert aan te kloppen.

Ouwe jongens, krentenbrood

“Al vanaf de oprichting van Nutswerk komen wij de jongens van Hoondert Staalbouw & Bouwproducten overal tegen. We zijn praktisch buren van elkaar en werken met veel projecten samen. Hierdoor voelt het net als ‘ouwe jongens krentenbrood’. We kunnen altijd bij elkaar aankloppen, we weten wat we aan elkaar hebben en er wordt niet omheen gedraaid. Het is bij Hoondert zoals het is. Als je iets vraagt zeggen ze meteen, oké dat doen wij voor je en ze komen dan hun afspraken na. De projecten die Hoondert voor ons uitvoert zijn altijd van goede kwaliteit en worden opgeleverd zoals afgesproken.

Nieuwbouw bedrijfspand

“Zo heeft Hoondert in het najaar van 2016 de nieuwbouw van ons eigen kantoorpand en bedrijfsloods opgepakt. We hebben zelf het grondwerk uitgevoerd en Hoondert heeft de rest van de bouw verzorgd. De oppervlakte van ons nieuwe pand bestaat uit 450 m2. Op de begane grond bevindt zich de keuken, repro, toiletten, spreekkamer en de kantoortuin Het pand is voorzien van een verdiepingsvloer waar een drietal kantoorruimtes zijn gerealiseerd. De vide heeft een ruimtelijk karakter. Het project is opgeleverd in het voorjaar van 2017.”

Renovatie​

“Verder heeft Hoondert ook verschillende renovatieprojecten voor ons uitgevoerd. Waaronder aanpassingen van de voorgevel en aanbouw van het bedrijfsgebouw in 2014. Tijdens dit project heeft Hoondert het gehele gebouw gestript, asbest verwijderd en tot op de staalconstructie opnieuw gerenoveerd. Daarna heeft Hoondert voor ons een bestaande opslagloods opgeknapt in 2020.

Kortom: “Ik zou in de toekomst dan ook zeker de hulp van Hoondert opnieuw inschakelen. Want waarom ook niet? Hoondert is onze buurman, dus ik zou nergens anders naartoe willen.”

Hohoho

Tijd voor een welverdiende pauze! 🎄 Tijdens de kerstvakantie gaan wij er even tussenuit! Wij zijn gesloten van vrijdag 22 december tot en met zondag 7 januari. We zien jullie graag weer in het nieuwe jaar! 🥂Het team van Hoondert wenst jullie een fijne kerst! 🛠️🔥 Wij willen onze geweldige werknemers, klanten en bouwpartners bedanken die het afgelopen jaar met ons hebben gewerkt!