Hoondert Overlay

Jan Willem Pieper

“Wij hebben veel dezelfde klanten als Hoondert Staalbouw. Hierdoor hebben wij al regelmatig met elkaar samengewerkt en wist ik dat wij ons nieuwbouwproject aan Hoondert konden toevertrouwen. De tekeningen lagen al klaar. Hoondert heeft aan de hand van de tekeningen het gehele nieuwe pand gerealiseerd.”

over TSG

TSG is een welbekende naam in Zeeland en dat is niet voor niets. Al sinds 1979 is TSG specialist op het gebied van industriële automatisering en besturingstechniek in met name de agrarische sector en de mossel verwerkende industrie. Om hun core business te waarborgen, wilde TSG in 2018 uitbreiden. Dat vraagt om een nieuw en groter magazijn, kantoor en werkplaats. Vanuit een jarenlange vertrouwensrelatie, voelde het voor directeur Jan Willem Pieper als een logische keuze dat Hoondert dit op zou pakken.

Van idee tot realisatie​

“Dit is een pand van Ongeveer 3500m2. Waarbij in april 2021 is gestart met het grondwerk. Vervolgens heeft Hoondert voor ons de complete afwerking gerealiseerd inclusief het asfalt rondom het gebouw. De technische afwerking hebben wij zelf uitgevoerd. Het project is uiteindelijk eind januari 2022 afgerond.”

Alles volgens planning

“Het project verliep goed volgens planning. We hebben aan het begin van het project een projectleider toegewezen gekregen die het proces heeft gecoördineerd en de planningen heeft gewaarborgd”. Wat ik vooral sterk vind van Hoondert is dat je heel makkelijk en snel kunt schakelen, door het een-op-een contact met de projectleider. Hij hield ons op de hoogte, bewaakte de voortgang en zorgde ervoor dat alles op tijd werd opgeleverd. Dit geeft veel vertrouwen.”

“Je merkt als klant heel goed dat Hoondert het doel voor ogen heeft om echt iets moois op te leveren. 

Dat zie je ook duidelijk terug aan de mannen die op de bouw bezig zijn. Ze hebben alles gedaan wat van ze gevraagd werd en ze hadden er duidelijk gewoon plezier in. Zij hebben ervoor gezorgd dat alles naar tevredenheid is opgeleverd binnen de afgesproken opleverdatum.”

“Kortom, ik ben tevreden met de samenwerking, hoe het proces is verlopen en de kwaliteit van de oplevering. Ik zou Hoondert Staalbouw zeker aanbevelen aan andere ondernemers.”

Hohoho

Tijd voor een welverdiende pauze! 🎄 Tijdens de kerstvakantie gaan wij er even tussenuit! Wij zijn gesloten van vrijdag 22 december tot en met zondag 7 januari. We zien jullie graag weer in het nieuwe jaar! 🥂Het team van Hoondert wenst jullie een fijne kerst! 🛠️🔥 Wij willen onze geweldige werknemers, klanten en bouwpartners bedanken die het afgelopen jaar met ons hebben gewerkt!