Hoondert Overlay

Mario Verschuure

“Ik werk al bijna 15 jaar met Hoondert Staalbouw & Bouwproducten samen en dat bevalt me heel goed. We hebben allebei de ‘no-nonsense mentaliteit, wat heel prettig werkt. Bij Hoondert Staalbouw draait het niet om te veel poespas of mooie praatjes, maar willen zij gewoon goed staalwerk leveren. Hoondert doet gewoon wat zij belooft, wat mij veel vertrouwen geeft in het project.”

over Cerfix

Al vanaf de oprichting van Cerfix in 2008 werken zij met ons samen aan projecten als TopTaste en LionFoods. Cerfix is sterk in constructieberekeningen en het maken van strakke tekeningen voor de bouwsector en civiele techniek. Met een mooie, strakke constructie dient het nieuwe kantoor hét visitekaartje te worden voor Cerfix. Door de jarenlange samenwerking is oprichter Mario Verschuure ervan overtuigd dat Hoondert het pand precies kan realiseren zoals zij voor ogen hebben.

De bouw van het nieuwe kantoorpand

“Het project is in juni 2022 gestart en duurt tot ongeveer eind januari 2023. Het nieuwe kantoorpand bestaat uit twee bouwlagen van 600m2 en een staalconstructie dat volledig wordt opgelicht in het donker, zodat de constructie ‘s avonds ook mooi zichtbaar is. Hoondert verzorgt van A t/m Z alles voor de bouw. Van de fundering tot binnenbouw en de complete afwerking wordt het door Hoondert in samenwerking met Van de Velde als installateur, opgepakt.”

Ze doen gewoon wat ze moeten doen

“Hoondert heeft het project vlot opgepakt en ze doen gewoon wat ze moeten doen. De lijntjes tijdens het project blijven kort, zodat er snel geschakeld kan worden en de voortgang bewaakt blijft. Ook denken de mannen van Hoondert oplossingsgericht met je mee. Als er problemen zijn, proberen ze dat op te lossen en ze geven ook tips hoe iets voordeliger of sneller kan worden uitgevoerd. Dat vind ik heel fijn”

Schouders eronder

“Je merkt dat iedereen denkt: ‘ wij gaan er wat moois van maken’ en trots zijn op hun werk. Van de projectleider tot de vakmensen in de bouw. De mannen van Hoondert zetten hun schouders eronder om ervoor te zorgen dat zij op tijd iets opleveren wat wij ook echt voor ogen hebben. Ze werken hard, maar er is ook altijd ruimte voor een gezellig praatje wanneer ik op de bouwplaats aanwezig ben. Kortom, het zijn hele fijne vakmensen.”

Aanbevelingen

“Ik zou Hoondert Staalbouw zeker aanbevelen. Ze gaan meteen voor je aan de slag en voeren het project gewoon goed uit zoals jij dat wilt. Je weet wat je aan Hoondert hebt en ze doen er alles aan om het naar de tevredenheid van de klant op te leveren.”

Hohoho

Tijd voor een welverdiende pauze! 🎄 Tijdens de kerstvakantie gaan wij er even tussenuit! Wij zijn gesloten van vrijdag 22 december tot en met zondag 7 januari. We zien jullie graag weer in het nieuwe jaar! 🥂Het team van Hoondert wenst jullie een fijne kerst! 🛠️🔥 Wij willen onze geweldige werknemers, klanten en bouwpartners bedanken die het afgelopen jaar met ons hebben gewerkt!