Sony Dsc

"Oosterloo" Domburg

Dit project betreft de nieuwbouw van 8 bedrijfsunits op het bedrijventerrein “Oosterloo” welke gelegen is aan de Roosjesweg te Domburg.

Op de kavelindeling en de ontwerptekening is te zien welk perceel bij welke unit hoort.

De verkoop van de percelen wordt geregeld door de gemeente Veere. De verkoop en de bouw van de units wordt door ons (Hoondert Staalbouw BV) verzorgd.

Gebruikte materialen

Dak: platdak 1100 TR 3+, Hamlet HPS, met 2 laagse bitumineuze dakbedekking.

Wand: Wall 1000 VB, antraciet HPS----Loopdeuren: RVS deur met paneelvulling.

Betonplinten: Geïsoleerde silex betonplinten.

Feiten & cijfers

Start bouw

November 2020

Oplevering

November 2020

Opdrachtgever

Naam opdrachtgever

voortgang project

Nieuwbouw van overdekte augurken bassins ter vervanging van de houten tonnen. De werkzaamheden omvatten het bouwen, afwerken en coaten van de putten. Tevens het plaatsen van de staalconstructie en een kraanbaan.

Oosterloo Domburg 02 06 2021 5 1

klantervaring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Hohoho

Tijd voor een welverdiende pauze! 🎄 Tijdens de kerstvakantie gaan wij er even tussenuit! Wij zijn gesloten van vrijdag 22 december tot en met zondag 7 januari. We zien jullie graag weer in het nieuwe jaar! 🥂Het team van Hoondert wenst jullie een fijne kerst! 🛠️🔥 Wij willen onze geweldige werknemers, klanten en bouwpartners bedanken die het afgelopen jaar met ons hebben gewerkt!