Hoondert Overlay.png

Over Hoondert

Hoondert is groot geworden door klein te blijven. Met trots en Zeeuws nuchterheid werken wij al meer dan 35 jaar aan de mooiste staalprojecten in Zeeland en omstreken. Van boerenschuur tot een volledig nieuw bedrijfspand kunt u bij Hoondert terecht. 

Maak kennis met het team

Onze mensen zijn onze kracht. Begonnen als Zeeuws familiebedrijf en vriendenclub, is nu nog steeds een vriendenclub. Eéntje van eigenwijze, trotse vakidioten. 

Hoondert Overlay.png
Nuchter
Doe nou maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Als Zeeuws bedrijf in hart en nieren willen wij gewoon goed STAALwerk leveren. Daar maken wij ons hard voor. Geen mooie praatjes. Gewoon doen wat we beloven. Met onze nuchtere no-nonsense kijk op zaken, weten onze klanten precies wat ze aan ons hebben.
Vrienden
Er zijn weinig bedrijven waar zoveel collega’s ook vrienden zijn. Dat is onze kracht. Voor je vrienden wil je het beste. Samen weten we meer dan alleen. Tegen vrienden zeg je de waarheid. En het is gewoon veel gezelliger. Ook met onze klanten, leveranciers en onderaannemers hanteren wij de definitie van vriendschap in onze omgang. Binnen een vriendschap is er sprake van respect, gelijkwaardigheid, elkaar helpen waar nodig en die extra stap willen zetten. Daar maken wij onze elke dag weer hard voor.
Eigenwijs
Bij Hoondert gaat altijd alles net een beetje anders dan anders. Dat maakt ons uniek. Een idee is niets waard zonder uitvoering. We zijn groot geworden door met onze voeten in de klei te staan en elke dag een beetje beter te worden. Stap voor stap: gewoon, doen.
Previous slide
Next slide

nieuwste projecten

Als Zeeuws bedrijf in hart en nieren willen wij gewoon goed STAALwerk leveren. Daar maken wij ons hard voor.
Geen mooie praatjes. Gewoon doen wat we beloven.

Hoondert Vacature, kom bij het team van hoondert staalbouw

werken bij hoondert

Op zoek naar een nieuwe baan in de bouw, een stageplek of een werk-leerplek? Kom meewerken aan de meest waanzinnige projecten. 

Hohoho

Tijd voor een welverdiende pauze! 🎄 Tijdens de kerstvakantie gaan wij er even tussenuit! Wij zijn gesloten van vrijdag 22 december tot en met zondag 7 januari. We zien jullie graag weer in het nieuwe jaar! 🥂Het team van Hoondert wenst jullie een fijne kerst! 🛠️🔥 Wij willen onze geweldige werknemers, klanten en bouwpartners bedanken die het afgelopen jaar met ons hebben gewerkt!